Nieuwsberichten 1-e kwartaal 2015

narcis

Voorjaar 2015
Na een "overwintering" van 10 weken in Nederland zijn we sinds begin maart weer terug in Loubes-Bernac. Ondertussen was hier de lente al flink op gang gekomen en de wilde narcissen aangespoord tot uitbundige bloei . Iets verderop, verscholen in een rivierdal, stonden duizenden wilde narcissen in bloei! Ver weg van de bewoonde wereld hebben we een prachtige wandeling langs de rivier gemaakt en we voelden ons als ontdekkingsreizigers, die iets zagen wat verborgen was voor anderen.
Zonnestroom
De zonnepanelen hebben het afgelopen jaar goed gepresteerd. Door wat aanloopproblemen en minder zon dan gemiddeld in een jaar, is de productie iets achter gebleven bij de verwachting.
Maar toch... we hebben meer stroom geproduceerd dan geconsumeerd!
De panelen trekken veel bekijks en hebben inmiddels ook anderen in de buurt aangezet tot het plaatsen van panelen.




website vernieuwd

Website vernieuwd
Onze website was nodig aan vernieuwing toe, althans dat vinden de internet-zoekmachines. Intussen maken meer en meer mensen gebruik van tablets en telefoons om te zoeken op internet. En onze website zou daar niet geschikt voor zijn.
Dus hebben we de afgelopen weken de website aangepast en vooral eenvoudiger gemaakt. Inmiddels is de nieuwe website "in de lucht" en zouden we graag commentaar en suggesties voor verbeteringen ontvangen.
Het internetadres van de website is gelijk gebleven: www.arbrederose.eu


Beschikbaarheid en verhuur
We zijn nu al best tevreden over de verhuur van 2015: veel terugkomers maar ook nieuwkomers gaan we het komend seizoen verwelkomen.
En er is nog beschikbaarheid:
Klik hier voor beschikbaarheid vakantiewoning "Loubes"
Klik hier voor beschikbaarheid vakantie appartement "Bernac".

Reacties

Populaire posts van deze blog

Chateau des Bruyères

In gedachten zijn we al met de bouw begonnen!