Nieuwsberichten van mei 2009

Highlights in mei 2009:
  1. Deze maand zijn we geopend voor gasten;
  2. De eerste zakelijke werkconferentie was een groot succes;
  3. Onze brochure met informatie is nu beschikbaar op de website;
  4. Gastenboek is op de website beschikbaar;
  5. Het zwembad is nu volop in gebruik.
  • Half mei hebben we Arbre de Rose geopend voor onze gasten. Dat was precies volgens ons plan en is gelukt ook mede dank zij hulp van familie en kennissen. De vakantiewoning "Loubes" was 2 weken verhuurd en de tijdelijke bewoners hebben volop genoten. Wij zelf genieten al geruime tijd van de rust, ruimte, de uitzichten en de natuur. Het was een genot te merken dat ook onze beide gasten het zelfde ervaarden: de rust in de ochtenden, de wandelingen door de wijdse omgeving, de gastvrije stadjes en markten dicht bij en het verkoelende water van ons zwembad.
  • Eind mei hebben we de eerste zakelijke werkconferentie gefaciliteerd. Het appartement "Bernac" werd tijdelijk gebruikt als werkruimte voor "break-out' sessies, afgewisseld door werken bij het zwembad in de ligstoel en ontspannen op de veranda. Doordat overal, binnen en buiten, draadloos internet beschikbaar was (wifi), kon er voortdurend doorgewerkt worden. Een groot voordeel volgens onze gasten. De conferentie werd afgesloten met een gemeenschappelijke wandeling door het dal en het dorp Loubes.
  • Op onze website is nu een brochure beschikbaar van Arbre de Rose. De informatie die op de website staat, is nu compact weergegeven in 1 A4-tje. Makkelijk om te geven aan mensen die niet over internet beschikken.
  • De ervaringen van familie, kennissen en nu ook van onze eerste "echte" gasten, zijn nu te lezen in het gastenboek van de website. We zijn trots op de reacties en hopen dat ook onze toekomstige gasten hun ervaringen willen delen.
  • Het zwembad met terrassen en uitzicht op de vallei is nu helemaal klaar: de tegels zijn afgevoegd, de parasols neergezet, de ligstoelen uitgezet en de olijfbomen en palmen geplaatst. De temperatuur van het water is prima (zo'n 24 graden) en dat nodigt uit voor een dagelijks bad.
Meer informatie over Arbre de Rose is te vinden op:

Reacties

Populaire posts van deze blog

Chateau des Bruyères

In gedachten zijn we al met de bouw begonnen!